PDBeH tekst zeegroen 924x53

zelfportret 255x200

AnnaC is voorzitter van de Stichting PDBeH.

Dag mensen, mijn naam is AnnaCatharina ten Have, geboren juni 1953 in Amsterdam.
4 kinderen zijn er in ons huis opgegroeid, waarvan '2 zelf gemaakt en 2 zelf opgehaald in Brazilië'.  Dan is dat maar direkt duidelijk.
Inmiddels is iedereen uitgevlogen en zijn er 6 kleinkinderen, mooiere en lievere 'netos' bestaan er niet.
Ik spreek geen vloeiend Braziliaans, ik ben het wel aan het leren. 

Sinds jan. 2017 ben ik voorzitter van Stichting Pessoas Desaparecidas Brasil e Holanda.


Verder heb ik de website gemaakt en onderhoud ik de site, ook zorg ik er voor dat al ons briefpapier er goed herkenbaar uitziet. 

Mijn link met PDBeH is de rootsreis van onze jongste zoon. Al jaren weten we van de intense behoefte van zoonlief om zijn biologische moeder te vinden, in Brazilië hebben we het gezien en gevoeld, dat is wat anders dan denken te weten!

Wat een overweldigende, verpletterende emoties waren er bij zowel onze zoon als de vrouw die dacht dat zij de moeder was van hem. Uiteindelijk hebben we zijn biologische moeder (nog) niet gevonden, maar na dit beleefd te hebben heb ik besloten mij volledig in te zetten voor zeg maar de verloren moeders (of families) en de kinderen die hun moeder zoeken. Elk mens heeft het recht zijn/ haar moeder te kennen, elke vrouw heeft het recht te weten wie en waar haar kind is.

Mijn talenten, de Engelse en Franse taal, het maken van websites, PC-toepassingen en wat financiële kennis zet ik hier volledig voor in.

Laatste nieuws

Vluchten naar Brazilië

lavina vluchten

Wij bevelen het reisburo van Lavina van Esterik aan om uw vluchten te regelen.
Geen stress, alles wordt geregeld door 'De Travelclub'.


Ga naar boven